Vill du ha en laddstolpe i centrala Stockholm?

Om du vill ha en laddstolpe placerad i centrala Stockholm kan du titta hit. Här finns det företag som hjälper dig att köpa och installera laddstolpar.

Det är ingen hemlighet att det dyker upp fler och fler elbilar på gatorna. Nu gäller det bara att de ska kunna laddas, för annars blir de ju stående. Det är det nog ingen bilägare som vill. Ligger du i framkant är du såklart redan igång med att planera var du ska installera en laddstolpe.

När du vet var du vill ha din laddstolpe tar du kontakt med ett företag i Stockholm som hjälper dig söka alla tillstånd som behövs för att placera laddstolpen. De hjälper dig välja rätt stolpe och kommer sedan med den och sköter om installationen. Därefter kan du förvänta dig att de sköter servicen också. Mot ersättning såklart.

Laddstolpe är det nya i Stockholm

En laddstolpe kan man ha både inomhus och utomhus. Det är allt fler bostadsrättsföreningar som börjar investera i en laddstation med flera laddstolpar. De flesta människor börjar bli mer och mer miljömedvetna. De väljer el framför olja och bensin när de köper sin nya bil.

Tack vare att de flesta nu väljer elbilar är det detta som kan ge ägarna och bostadsrättsinnehavare en möjlighet att sänka sina kostnader för att köra bil. Med en laddstolpe vid bostaden är det lätt att ladda under natten. Lika lätt bör det snart kunna vara att ladda på eller vid jobbet om du arbetar i centrala Stockholm.

12 Jun 2022

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna