Om oss

Lång erfarenhet av lastbilar och transport

Vi som driver den här sidan har samtliga lång yrkeserfarenhet av åkeribranschen. Vi har dels drivit egna företag och dels jobbat som yrkeschaufförer samt som mekaniker av lastbilar. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt.

Vår ambition med den här sidan är att skapa en plats för information om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. Vi kommer att blanda fakta med allmänna tankar, hypoteser och teorier och vi kommer definitivt att låta vår erfarenhet lysa igenom.

Vad händer egentligen i branschen? Hur påverkar de utländska chaufförerna och aktörerna vår svenska bransch - hur konkurrerar vi på lika, och schyssta, villkor? Hur kan de självkörande lastbilarna som nu håller på att implementeras globalt påverka vår arbetssituation, vår miljö och hela transportvärlden? Kan man som lastbilschaufför göra någonting åt den egna arbetssituation och exempelvis genom mer tanke på ergonomi komma att undvika framtida problem med exempelvis förslitningsskador?

Vi kommer att ta pulsen på allt detta. Med örat mot framtiden och mer en sneglande blick mot dåtiden genom backspegeln så vill vi skapa en sida som kombinerar högt och lågt, humor och allvar och som ger dig all tänkbar, matnyttig information om lastbilar.

Välkommen!

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna