Vad har du i ditt garage?

Säkert har du bilen där, men också verktyg och andra värdefulla saker. Du vill att ditt garage ska vara en trygg plats för förvaring. Ett garage är en förlängning av hemmet, och lika viktig.

Många tänker inte på att garaget rymmer mycket kostbara saker. Allt det där som man inte har plats för inomhus hamnar i garaget. Vare sig du har bilen där också, eller kanske inte ens får plats med den för allt som finns i garaget. Det kan vara den dyra racercykeln du köpte häromåret. De elektriska verktygen, skidorna, kanske arvegods som ännu inte hittat sin plats i hemmet. Ofta är det sammantaget stora summor som ryms i ett garage, saker man är rädd om. Saker man inte vill bli av med.

Hur ser det ut idag?

Vad har du för port idag? Är den automatisk så att du kan öppna den från bilen, och köra in? Inte det? Det kanske skulle vara skönt? Är det därför du låtit bilen stå på uppfarten, för att du inte orkar öppna den gamla garageporten manuellt? Krånglar den? Är den trög? Har låset gått sönder?

Ofta är garageportarna betydligt mer slitna än själva garaget. Varför inte sätta in en nya port? En port som du kan styra utifrån, som du kan öppna när du sitter kvar i bilen. En port som är isolerad och säker mot inbrott. Den måste inte vara med motor, även om det är väldigt smidigt. Gör bytet idag, du kommer undra varför du inte bytt tidigare. Läs mer om garageportar på denna sajt: https://www.garageportarstockholm.se/ 

3 Feb 2021

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna