Snabbt däckbyte i Göteborg

Vädret kan ställa till det ordentligt. Särskilt om man behöver bilen och snön singlar ner trots att väderprognosen lovade sol. Som boende i Göteborg är det då skönt att få hjälp med däckbyte.

Jobbveckan skulle börja med ett kundbesök några mil uppåt landet. Skön start, tänkte Oscar när han hasade sig ut i köket för att starta kaffebryggaren. Sedan fortsatte han vidare mot badrummet men stannade upp mitt i ett steg.

Ute var det mörkt men visst hade han sett något som inte borde vara där? Han tittade ut genom fönstret mot gatubelysningen utanför. Det kunde inte vara sant! Eller? Men visst såg det ut som snö. När ögonen hade vant sig kunde han se ett vitt snötäcke. Dagen hade plötsligt blivit mindre lugn än han tänkt sig. Nu behövde han plocka fram däcken och åka till verkstaden i Göteborg för, vad han hoppades, ett snabbt däckbyte.

Göteborgs mest däckakuta däckbyte

Istället för den lugna morgonen han föreställt sig, ringde han sin verkstad som skulle göra sitt yttersta för att hjälpa med ett däckbyte i Göteborg. Istället för en stund med morgontidningen, hälldes kaffet i termosmuggen och kläderna åkte på i en rasande hastighet. Fixa till sig fick han göra på verkstadens toalett medan de satte på vinterdäcken.

Trots att de behövde kontrollera däcken gick bytet snabbt. Det var knappt han hann med morgonbestyren han sparat. När de undrade om han ville att de skulle förvara däcken på däckhotellet, svarade han ja utan att tänka efter. Hur kunde han tacka nej när de nyss räddat arbetsdagen.

23 Nov 2021

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna