Skrot som köps i Västerås

Man kan ju undra vad som händer med allt skrot som köps av en skrotfirma i Västerås. Det körs dit, vägs och man får betalt. Skrotet läggs i stora högar men vad händer med det sedan efter det?

Det ser kanske lite kaotiskt ut med stora högar där det ligger kablar, batterier, tjocka TV-apparater och rör men det finns ordning i det som ser ut som ett kaos. Hos Västerås skrotfirma återvinner man nästan allt material som kommer in.

Blybatterier är ett exempel på de produkter som gör stor skada om de hamnar i miljön. Tar man dem till en skrot kommer de istället till användning och man får betalt för att man lämnar in det. I batteriet finns det bly som går att återanvända inom industrin.

Det är samma sak med elektronikskrot och transformatorer. Industrin behöver komponenter och genom att lämna produkter till en skrotfirma slipper man belasta jordens resurser. Istället återanvänder man de resurser som redan finns.

Extra betalt för sorterat skrot hos Västerås skrotfirma

Tar man sig tid att sortera det skrot man vill lämna in får man bättre betalt. Är det väldigt stora mängder kan man dessutom få det upphämtat. Västerås skrotfirma har erfarna chaufförer som hämtar upp med miljöklassade lastbilar. Man får in pengar på sitt skrot och blir en del i det viktiga kretsloppet.

Det enda som krävs för att lämna skrot är att man kan visa var det kommer från och att man har legitimation. Sedan kommer ersättningen in på bankkontot.

27 Feb 2022

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna