Proffshjälp när bilen går sönder

Som bilägare kan det kännas tryggt att ha en verkstad som vet vem man är. Som känner bilen. Och som finns till hands när bilen plötsligt börjar krångla. Vilket alltid sker när man inte har tid.

När brukar bilen börja krångla? När det ska åkas på semester. Eller när man måste ha bilen för ett kundmöte. Därför är det bra att vara förutseende och skaffa en verkstadskontakt snarast. Ett tips är att söka reda på en bilverkstad i Märsta som har flera tjänster. På så vis behöver man inte leta efter flera ställen utan kan tryggt vända sig till samma plats.

Vilka tjänster behöver man?

Sök efter en verkstad som har delar till olika bilmärken. För kanske någon annan i familjen har ett annat märke eller så kanske man senare byter till något annat. Om de dessutom är godkända av flera försäkringsbolag är det ett extra plus. Men det allra viktigaste är förstås att verkstaden ger bra service och har en trevlig personal.

En annan sak som en bilägare inte kommer undan är däcken. De måste bytas ut när de blir slitna eller när vi går från sommarväg till is och snö. Då är det bra med en firma som säljer och byter däck. När de är bytta kan de som inte används bli lagrade på bilverkstadens däckhotell. Där tvättar man och lägger undan dem tills det är dags att byta igen. Då hör de av sig och talar om status på de gamla däcken och informerar om ifall man skulle behöva köpa nya.

10 Feb 2021

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna