Planera laddstation i Stockholm

Det finns flera saker att fundera över när det gäller val av bil, försäkringar och laddstationer i Stockholm. Att se ett samband mellan de olika delarna är en fördel för de flesta människor.

Det fanns många saker att fundera över när Ann och Kristoffer skulle köpa hus. Inte nog med att de stod inför denna stora förändring, bilen de haft länge hade även gjort sitt och skulle bytas ut. När husköpet var klart behövde de fundera över bilen. Skulle det bli en bensindriven, eller en elbil? Om de valde det senare kom nästa fråga: var skulle de ladda bilen? Fanns det laddstationer överallt i Stockholm, eller var de tvungna att skaffa en egen i det nya huset?

Laddstation blev det vettigaste valet

De bestämde sig för att räkna på kostnaderna som skulle tillkomma om de installerade en laddstation. Det innebar att bensinkostnaderna skulle räknas bort, och visade sig att trots de högre elpriserna skulle en elbil bli billigare att köra.

Sedan var det dags för nästa fråga. Skulle den hemförsäkringen de hade nu täcka eventuell brand vid laddstationen, eller behöver de byta till en annan? Inte för att de var oroliga för det när professionella elektriker installerade stationen, men de ville vara på den säkra sidan. Det visade sig att deras nuvarande försäkring fungerade bra för ändamålet. De kontaktade en elektriker som skulle komma för att ta en titt, och sedan installera laddstationen i huset i Stockholm. Nöjda med sitt beslut kunde de njuta av det nya livet de skulle ha tillsammans.

4 Mar 2022

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna