MC-kort i Stockholm som anpassas efter behov

Det kan vara svårt att hinna med de praktiska och teoretiska lektioner som behövs för att ta MC-kort i Stockholm, men det går att göra om man får anpassa undervisningen efter tider när man kan.

De som jobbar på en trafikskola vet hur svårt det kan vara att hinna med att ta lektioner om man går i skolan eller har ett jobb på dagarna. Därför har man på Globens Trafikskola öppet alla dagar i veckan. Det ska vara lätt att ta MC-kort i Stockholm.

Undervisningen består ju dels av en teoretisk del men också av den praktiska övningskörningen. Trafikskolan ligger centralt och är lätt att ta sig till med kollektivtrafik, till fots eller med cykel. En av fördelarna med skolans centrala placering är att när man börjar övningsköra så hamnar man mitt i stadstrafiken och får träna på den typen av körning. Självklart tar man en sväng ut på landsvägarna också för att öva utanför tätorten.

Man har alla möjligheter att ta ett MC-kort

Den teoretiska undervisningen är upplagd så att om man är med på lektionerna så ska man klara det kunskapstest som är nödvändigt för att man ska få MC-kortet. I undervisningen ingår också riskettan som tar upp alla de risker man kan utsättas för.

Med erfaren och pedagogiskt skicklig personal som verkligen vill att man ska lyckas, går det alltid att ordna så att man får friheten som ett MC-kort innebär. Det behöver inte gå fort, men det måste gå bra.

21 Dec 2021

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna