Lastbilen som ändrar skepnad

Har du stått hos bilhandlaren och funderar över vilken bil du ska köpa? En familjebil är ju trevlig men du har samtidigt mycket att frakta ibland. Tänk om det gick att bygga om bilen vid behov.

Hur smidigt hade det inte varit ifall du hade kunnat trycka på en knapp och så hade din bil ändrat skepnad efter behov? Tänk på alla bilar i filmer som på ett knäpp har kunnat stuva om sig från bil till flygplan, båt eller ubåt. Nu kanske inte det är ditt behov, utan snarare hade det suttit bra med en ändring av fraktutrymmet. Från familjebil med härliga säten och en stor plats till hund och packning, till flakbil med möjlighet att frakta säckar med betong. Gärna också ett skåp för allt det där känsliga, ifall det börjar regna. Ack, om det hade varit möjligt ändå.

Don efter frakt

Nu går det inte att ändra skepnad på en vanlig bil på det sättet, åtminstone inte än. Men när det gäller lastbilar så finns det precis den lösningen. Den typen av lastbil heter lastväxlare och som tillbehör kan du köpa högkvalitativa lastväxlarflak av en mängd olika sorter. Lika lätt som ett, tu, tre kan du skifta från ett flak som är täckt till ett flak där du kan frakta exempelvis en hjullastare. Eller ett flak där du kan frakta fyllnadsmassor. Så kanske är det en lastbil du ska satsa på istället, ifall du verkligen behöver kunna byta skepnad på ditt fordon. Eller hitta en annan lösning.

5 May 2021

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna