Laddstationer till ert företag – eller till era anställda

Många företag väljer att erbjuda sina anställda laddstationer till deras bilar. Planerar ni att installera laddstationer till ert företag så finns goda möjligheter att få hjälp med det.

Vi kan nog alla vara överens om att de fossila bränslena tillhör dinosauriernas tid. Nåväl, allt fler väljer att använda elbilar istället för bensindrivna bilar. Det blir allt mer uppenbart att de eldrivna har sina fördelar. I och med att användningen av eldrivna fordon breder ut sig, vill allt fler företag kunna erbjuda sina anställda en möjlighet att ladda bilen när de är på jobbet. För dessa ändamål finns leverantörer som fokuserar just på att tillhandahålla laddstationer till företag. Känner ni att det är dags att fixa laddstationer, hör av er till någon av dem, eller sök på “laddstationer företag” för information.

Leverantörer i ledningen – alla typer av laddstationer

Man kanske ska ta sig en liten funderare när man väljer att installera laddstationer till sitt företag. Kanske har man inte så många anställda som till en början använder elbil, men man vet aldrig hur framtiden kommer att se ut. Kanske kommer fler att vilja skaffa eller så växer företaget och då kan det vara trevligt att kunna erbjuda laddmöjligheter även till sina nya anställda. Man kan också fundera på om man vill ha en laddstation av typ 1 eller typ 2. De flesta elbilar går att ladda på en typ 2, och det ser ut som att denna variant kommer att bli den som gäller i framtiden.

2 Mar 2022

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna