Handledarkurs inför körkort i Stockholm

Stockholm är en stad som kan vara stressande att köra bil i. Som förälder kanske du därför vill gå en handledarkurs, så att ditt barn får mycket tid att lära sig köra bil. Mer än bara på körskolan.

Många föräldrar tycker att det är lite läskigt att tänka sig att de små barnen ska ge sig ut på vägarna själva. Det spelar ingen roll att barnet är arton år, och egentligen vuxen, för det har ju gått så snabbt sedan barnet verkligen var ett litet barn. Det kan vara svårt att hänga med i svängarna. Ännu mer oroande kan det vara när du bor i en storstad där det kan vara stressande nog att köra bil som vuxen och van bilförare. Därför kan du ge ditt barn extra tid och erfarenhet om du går en handledarkurs i Stockholm. Det är ett sätt att utöka tiden bakom ratten innan ditt barn ska ge sig ut på egen hand.

Sänk körkortskostnaden med en handledarkurs

En handledarkurs är också ett sätt att sänka kostnaden för körkortet. Det finns de som inte tar någon lektion alls, förutom de som krävs för körkort. Vanligast är dock att man gör en kombination, där merparten av körvanan kommer från privat körning och med vissa lektioner då och då. På så sätt får man ett kvitto på att barnet lär sig rätt. Det kan vara svårt att vara i samma kvalitet som en körlärare. Handledarkursen är tänkt att friska upp minnet och skapa perfekt handledning.

13 Oct 2021

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna