Grundlig biltvätt i Stockholm

Skäm bort din bil genom att lämna in den på manuell biltvätt i Stockholm. Låt din pärla bli rengjord, invändigt och utvändigt, så slipper du skämmas för den.

Bor du i Stockholm och har bil? Hur ofta händer det att du, när du får syn på ditt parkerade fortskaffningsmedel på lite håll, undrar vems bil som är så skitig? Och hur ofta händer det att du får skämmas över bilens invändiga status när du plötsligt behöver ge någon bekant skjuts? Tomma godispåsar på golvet, grusiga mattor och dammig instrumentpanel – känns det igen?

Du vet väl att man inte får lov att tvätta bilen så att rengöringsvattnet rinner rakt ned i en dagvattenbrunn? Du kan förstås välja att köra bilen genom en automatisk biltvätt, men en sådan är lite som en så kallad “kattvätt”. Den gör inte rent i grunden.

Biltvätt med vaxning och polering

Ett annat alternativ för biltvätt är de manuella tvättstationer som poppat upp lite här och var. De är ganska smidiga att använda och du kan vara säker på att spillvattnet tas om hand på rätt sätt. Fast inte heller här blir det någon grundligare rengöring. Och du måste förstås själv göra jobbet.

Alltså, det du borde göra lite då och då är att lämna in bilen till någon som gör rent den manuellt, både invändigt och utvändigt. Du kan se det som att du kostar på din ögonsten en liten spa-behandling, inkluderande vaxning och polering. Till och med motorn kan bli tvättad – det är något som inte många gör själv.

12 May 2023

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna