Företag satsar på laddbox för sin personal

Vill du göra något speciellt för personalen och miljön samtidigt? Då kan du satsa på att montera en laddbox för företag, så att din personal enkelt kan ladda sina elbilar under arbetstid.

En laddbox för företag är ett sätt att ta ditt företag in i framtiden. Det är också ett sätt att kunna främja din personals lust att vilja satsa på en elhybrid eller elbil. Många bilar kan inte köra så långt på eldrift enbart, och då kan det vara laddningsmöjligheter på jobbet som gör att personalen väljer att köpa en elbil ändå. Att kunna ladda bilen medan man arbetar är ett enkelt sätt som gör att din personal kommer vara mycket tacksam och känna sig väl omhändertagna.

Laddbox för företagets kunder

Med en laddbox kan du även få hyllningar av dina kunder. Det finns till och med de som väljer butiker, restauranger och andra företag, helt efter var det finns laddboxar att tillgå. På många orter i landet kan det vara mer eller mindre ett måste, för att du enkelt och smidigt ska kunna använda din elbil som en vanlig så kallat tankningsbar bil. Priset för en laddbox är mycket lågt, om du tänker på hur många kunder som kan välja ditt företag efter att du har skaffat den. Så det är mer än värt att fundera på saken. Kanske även ni kan vara ett av de företag som väljer att erbjuda era kunder, och personal, möjligheten att ladda sina bilar under besöket.

11 Sep 2021

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna