Enkelt att boka buss till Stockholm

Med trettio glada teaterälskare behövs planering. En del av den är att boka buss till Stockholm. Det förhöjer upplevelsen för de sällskapssjuka deltagarna.

Teaterföreningen hade sedan många år pratat om att göra en årlig resa till huvudstaden för att se något teaterstycke. Av flera anledningar hade det inte blivit av förrän nu. Alla var förväntansfulla och längtade efter detta så platserna hade bokats så snart de lades ut på föreningens egen webbplats. En succé med andra ord och något de alla såg fram emot.

Då det visade sig bli många deltagare kändes det enklare att gå via något bolag där de kunde boka hela paketet med både teater och transport. Då skulle det bli billigare hade de förstått på en av styrelsemedlemmarna som bokat vid ett annat tillfälle. Vilket var positivt för alla inblandade. Anna som satt i föreningens styrelse fick uppdraget att hitta en lösning som kunde passa dem.

Perfekt företag för att boka buss

På nästa möte redovisade Anna för det bolag som hon gillade bäst. Inte bara kunde de boka buss till Stockholm. Bolaget tog även hand om teaterbokningen. Nu skulle de komma ända fram till teatern och slippa åka med lokala transporter som en del fasat för. Flera av dem hade aldrig varit i Stockholm tidigare och kände sig osäkra på hur de skulle klara av att ta sig fram på egen hand.

Styrelse beslutade att höra med deltagarna om de gillade idén. Den mottogs med glädje och alla gillade upplägget som Anna lagt som förslag. Bara två stycken skulle åka på egen hand då de tänkte stanna i Stockholm några dagar medan resten gärna följde med på bussresan. Bussbolaget bokades och nu kunde alla pusta ut och se fram emot resan som de alla längtat efter så länge. Alla höll tummarna för att det skulle bli en återkommande händelse och så småningom en tradition.

18 Nov 2023

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna