En verkstad för alla

Det kan ställa till det mycket med en trasig bil. Bilen är opålitlig och vill bara starta när den känner för det. Ibland funkar det med startkablar, men det är inte alltid det finns hjälp.

Problem med bilen kan verkligen komma när som helst. Det finns inget bra tillfälle för det. Har man en bil som endast startar ibland, då har man ett problem. Det är ett problem som måste fixas, och det är snart. Bilen är viktig för många familjer, dagarna fungerar bra tack vare den. Ska man behöva ta kollektivtrafiken till dagis, skola och sedan jobb. Då kommer alla behöva gå upp mycket tidigare. Tidigare morgnar kommer innebära surare barn och mindre tid att sova. Att vara utan bil är inget alternativ för en barnfamilj som behöver pendla.

Hitta verkstad

På gott och ont använder man sig av samma verkstad hela tiden. Egentligen är det inte mycket ont mer än att det innebär att bilen är dålig. I annat fall, om man är nöjd, så är allt gott. Det är trevligt att få en liten pratstund med de härliga mekanikerna. Valet har hela tiden varit hos en kompetent bilverkstad i Kungälv. Nära och bra och som sagt trevlig personal. De gånger man är extra trött kan man ta en kaffe och sitta i väntrummet. Med snabb och bra service får man förhoppningsvis med sig bilen hem redan samma dag igen. I värsta fall får man ta en hyrbil tills att bilen är klar på lagningen. Många klarar sig inte alls utan bil.

5 May 2021

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna