Du som vill sälja en trasig bil – se hit!

Sälja en trasig bil? Går det? Ja! Det går utmärkt. För dig som har en kärra som inte går att köra är det ett bra sätt att bli av med den. Beställ en gratis värdering av bilen innan du skrotar den.

Du som har levt med en trasig bil under längre tid är säkert medveten om hur mycket det kostar att ha en bil stående. Även om den är avställd innebär den kostnader. Har du inte en egen gård att ställa den på behöver den ju stå på en parkeringsplats. Och dessutom flyttas då och då med tanke på städdagar och annat. Hur flyttar man ens en trasig bil? Nej, sälj den istället. Det finns faktiskt firmor som aktivt letar efter bilägare som vill sälja en trasig bil. Håll utkik efter annonser med rader som “defekt bil köpes”. Det finns många handlare som köper trasiga bilar, ofta för att ta om hand om bildelar som fortfarande går att använda.

Vänd en dålig bilaffär till en bra – sälj din trasiga bil

Du kan nog inte räkna med att få ut nypris för bilen. Som du nog vet är i princip alla bilaffärer dåliga affärer. Bilar börjar tappa i värde så fort du kör ut dem från bilhandlaren. Men med det sagt så kan det vara ditt livs bästa affär som du gör när du säljer din trasiga bil. Du byter ju ut alla kostnader mot en engångssumma. Plus blir minus och du blir kanske till och med en mycket lyckligare människa.

14 Oct 2021

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna