Du kan okomplicerat skrota bilen i Stockholm

Du behöver inte dra dig för att bli av med din gamla bil. Det är inte så komplicerat som det annars kan vara. Du kan skrota bilen i Stockholm, en god gärning för miljön och även för plånboken.

Har du en bil som bara står och rostar ihop? Den står inte bara och förfaller mer, den tar dessutom onödigt med plats, plats som man kan använda till andra och betydligt bättre saker. Har du en bil som bara står och skrotar, gör då dig själv en tjänst och lämna bort bilen. Du får gärna skrota bilen i Stockholm där de tacksamt tar emot den. Att skrota bilen är en god gärning att göra. Vid bilskroten tar man hand om de delar man kan återanvända och resten blir skrot.

Hur funkar det att skrota bilen?

Det är inte svårt att skrota bilen. Du tar kontakt med en skrot som är nära dig. Många gånger finns det flera olika, framförallt om man bor i en storstad som Stockholm. Är bilen okörbar så kan de ibland komma ut och hjälpa till att hämta den. Annars får man lösa det med en biltransport. De tar emot bilen direkt, så se till att ha alla papper klara. Idag får man i många fall betala en liten slant för det, men det finns även de som tar den gratis. Ofta kan du finna information om det på skrotens hemsida. I annat fall så ring eller maila dem innan du åker dit.

26 Jan 2022

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna