Dags att sälja husvagn

För den som sålt fordon någon gång är det ingen nyhet att det kräver en hel del jobb. Detsamma gäller när man ska sälja husvagn. Men det finns sätt att slippa undan alla måsten för försäljning.

Anna hade blivit ensam i huset och bestämt sig för att flytta till lägenhet. På tomten stod fortfarande husvagnen de köpt för några år sedan till ingen nytta. Hon tyckte inte om att köra med den i släptåg och bestämde att även den skulle säljas så snart som möjligt. Tiden gick och huset skulle snart få nya ägare. Men Anna hade inte haft tid att fixa till husvagnen, och än mindre gjort någon annons. Vad skulle hon ens ta i betalt?

Företag hjälpte till att sälja husvagnen

Av en slump läste hon en annons från ett husvagnsföretag. Det visade sig att dom inte bara sålde utan köpte begagnade husvagnar. Först gjorde de en besiktning på husvagnen och fick fram ett marknadsvärdet. Därefter kunde man bestämma sig för att godta summan eller tacka nej. Hon undrade hur mycket det skulle kosta att få husvagnen värderad av företaget och ringde därför upp.

Besiktningen och värderingen visade sig vara helt kostnadsfri. Även om hon valde att tacka nej till det erbjudandet de gav skulle hon veta vad husvagnen var värd och sälja den till rätt pris privat. Priset hon fick var bättre än hon väntat och hon godtog det. Nu hade hon blivit av med husvagnen och dessutom fått lite extra pengar på fickan. Semesterresa, tänkte hon och log för sig själv. Läs mer om försäljning av husvagnar på denna hemsida: säljahusvagn.se/

20 Sep 2021

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna