Däckverkstad med flera tjänster i Uppsala

En däckverkstad byter däck, de vet de flesta. Men det är inte allt de gör. Har något eller några däck gått sönder kan de lagas på en däckverkstad i Uppsala.

Snart hägrade semestern och Alex kunde inte ha varit på bättre humör. Bara ett kundbesök till sen var det tack och hej då till jobbet på fyra långa veckor. Besöket gick relativt snabbt och han gick ut till bilen för att köra en sista tur till kontoret och lämna jobbdator och lite annat.

Bilen backade ut och Alex kände att det var något som var fel. Han stannade och gick ut. Då såg han att ena däcket hade fått punktering. Så typiskt. Som tur var hade han ett nytt extradäck i bagaget. Så det var bara att sätta igång med att byta däck.

Däckverkstad lagade trasigt däck

Svettig och smutsig satte han sig i bilen, men istället för att åka till kontoret styrde han mot en däckverkstad i Uppsala. Han kunde inte åka på bilsemester innan däcket var lagat eller blivit utbytt. Att få punktering under semestern utan att ha ett extra däck i bagaget skulle inte bli kul.

Däckverkstaden hade fullt upp hela dagen och kunde inte laga däcket direkt. Men lovade att göra det som första jobb kommande morgon. De började tidigt vilket innebar att han lugnt kunde åka hem och förbereda det sista inför resan. Nästa morgon var däcken klara och Alex tackade genom att överlämna en härlig chokladkaka som han vispat ihop kvällen innan. Nu kunde semestern börja på riktigt.

10 May 2022

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna