Bilverkstad som är lätt att nå i Stockholm

En bilverkstad ska vara lätt att nå eftersom man kanske lämnar sin bil när man är där och därför är en bilverkstad som ligger med stora välutrustade lokaler i centrala Stockholm perfekt.

Är man van vid att ha bil blir det väldigt krångligt de dagar man måste lämna bort den för service eller reparation. Då är det bra med en central verkstad som är utrustad för att ta hand om allt man kan behöva.

Som kund hos Mekonomen bilverkstad i Stockholm kan man alltid lita på att alla reparationer blir riktigt gjorda till ett billigt pris. De reservdelar man använder håller samma kvalitet som originaldelar, men de är billigare. Därför kan man också hålla låga priser på service och reparationer och ändå lämna 3 års garanti.

Det är lätt att få tid hos Mekonomen bilverkstad i Stockholm och man får en offert

När man vet att det är dags att lämna in bilen mejlar man sina uppgifter och får en offert. Sedan är det bara att hitta en bra tid och dag när man ska lämna in sin bil. Lämnar man på service får man självklart sin stämpel i serviceboken på utfört arbete. Har man behov av bil under dagen finns det lånebilar att hyra. Allt för att det ska gå lätt och smidigt.

På Mekonomen bilverkstad i Stockholm har man också däckservice och däckhotell. Det kan inte blir enklare att ha bra däck än att lämna in dem på förvaring. Däcken blir rengjorda, bytta och förvarade på ett tryggt sätt.

15 Feb 2022

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna