Bilskrot tar hand om din bil i Södertälje

Du behöver inte bekymra dig längre för din gamla bil om du lämnar den till en bilskrot i Södertälje. De tar väl hand om den och återvinner eller återanvänder allt som går att använda.

En bil kan bära på så många fina minnen att det blir svårt att lämna bort den för skrotning. Men för bilens och miljöns del är det bättre om du gör det. På moderna bilskrotar återvinner man nämligen 95% av bilens vikt och tar hand om alla miljöfarliga ämnen. Det är bättre för en gammal bil att komma till användning i stället för att stå i ett garage och läcka olja.

Du får din bil hämtad till en bilskrot i Södertälje utan kostnad

Ibland är det inte några större fel på bilar som kommer till en bilskrot i Södertälje, det är bara att reparationerna blir dyrare än vad bilen egentligen är värd. Då finns det mycket man kan ta tillvara på när den demonteras. De delar som går att använda registreras och lagerförs för att säljas som reservdelar. Backspeglar, fälgar eller strålkastare kan vara precis vad någon annan behöver till sin bil.

Eftersom din bil har ett skrotvärde hämtar man upp den utan kostnad om den är från 1995 eller senare. Det enda du behöver tänka på är att ha registreringsbevis, legitimation och nyckel till bilen när de kommer för att bärga den. Äldre bilar och husvagnar tar man ut en avgift för att skrota, men om du kontaktar en bilskrot i Södertälje ger de dig mer information.

18 Mar 2022

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna