Bilskrot som heter duga hittar du i Södertälje

En bilskrot i Södertälje är värd att besöka. Här är det miljön och du som vill ha reservdelar som står högt i kurs. Åk gärna förbi och ta dig en titt.

Bilar, bilar, bilar. Alla dessa märken som tagits fram genom åren. Till sist hamnar de på ett skrotupplag, hur man än vänder och vrider på saken. Numera tas alla delarna om hand. Annat var det förr, då de fick stå och rosta sönder. Olja rann ut och syra från batterier likaså. Det fanns inte en tanke på miljön så långt ögat nådde.

Nu är det ordning och reda på ett skrotupplag. Varenda del av en bil som kan återanvändas tas om hand. Batterier lyfts ur och placeras på ett sådant sätt att batterisyran inte kan förstöra naturen. Läckande olja gör sig icke besvär, då den hamnar i ett fat för olja. Del efter del går man igenom.

Miljömedveten bilskrot i Södertälje

Vad är det då som orsakat denna förvandling av bilskrotar? Tar man en bilskrot i Södertälje som exempel kan man konstatera att man har blivit mer miljömedveten. De flesta firmor och företag har som policy att värna om miljön på ena eller andra sättet.

Det är ett faktum att när en rörelse väl börjar så tar det ett par år innan det händer något. Att detta med hållbarhet har påverkat våra bilskrotar på ett sådant sätt var det nog ingen som trodde var möjligt. Men allt är möjligt. Att hitta delar till din gamla bil går numera utmärkt.

23 Jun 2022

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna