Asfalt för företag och industrier i Stockholm

Vill ni anlägga en ny kundparkering? Eller vill ni lägga asfalt i er lagerbyggnad i Stockholm? Var då noga med valet av asfaltläggare. Här är några tips.

Asfalt är både snyggt, billigt och hållbart men framförallt är det praktiskt då det är enkelt att hålla rent. Det passar så klart bra som underlag på vägar men går också alldeles utmärkt att lägga på innergården, parkeringsplatsen och garageuppfarten. Samt inomhus i exempelvis ishallen eller lagerbyggnaden.

För att asfalten ska bli jämn och inte drabbas av sprickbildningar får man inte slarva med förarbetet. Det gäller även att tänka på dränering och vara noga med avrinningen. Precis som när man bygger ett hus måste det först till ett bra markarbete, med makadam som packas hårt för att få en stabil grund.

Viktigt med en seriös aktör då asfalt ska läggas

Vill ni lägga asfalt ska ni ta hjälp av en erfaren och seriös asfaltsläggare i Stockholm. Vissa av de företag som erbjuder sina tjänster till både kommuner, företag, föreningar och industrier utför även uppdrag åt privatpersoner. När ni väljer asfaltläggare är det viktigt att ni tittar på vilka tidigare uppdragsgivare de haft, samt tar in referenser.

Naturligtvis ska ni också jämföra priser genom att ta in offerter från olika företag. Innan arbetet påbörjas är det viktigt att ni skriver ett ordentligt avtal. Det ska vara så detaljerat som möjligt och ta upp vad som ska göras och med vilka material. Det ska också framgå när arbetet ska vara slutfört och hur mycket det kommer att kosta.

9 Jan 2023

Välkommen

Vi har lång erfarenhet av åkeribranschen. Vill du veta mer om just lastbilar och åkeribranschen? I så fall så har du kommit helt rätt. På denna sida kommer vi att skriva mycket om lastbilar och om allt som rör detta spännande område. 

Läs mer om oss


Senaste artiklarna